Dostava i povrat

Dostava naručenih knjiga

 

Za narudžbe preko 200,00 kn ne naplaćujemo poštarinu. Za iznose ispod 200,00 kn naplaćujemo 25,00 kn na ime troškova dostave.

Knjige se ovisno o raspoloživosti u pravilu šalju u dva radna dana putem Hrvatske pošte d.d. ili Overseas dostavne službe.

Dostava putem Hrvatske pošte vrši se pri kupovini pouzećem. Iako Leo-commerce d.o.o. ne naplaćuje poštarinu za iznose preko 200,00 kn mogući su dodatni troškovi koje ne možemo preuzeti na sebe, a to su 5,00 kn za dostavu paketa na kućnu adresu (inače poštar ostavi "žutu" obavijest o prispijeću pošiljke pa ako sami preuzmete u poštanskom uredu nema tog troška) i postotak od iznosa koji plaćate za knjige, a koji je naknada pošti za manipuliranje novcem i isporuku novca prema prodavatelju (to je moguće izbjeći jedino izravnom uplatom na naš žiro račun).

Dostava putem Overseas brze dostave vrši se pri kupovini kreditnom karticom ili bankovnim transferom i pri tom načinu dostave nema dodatnih troškova za kupca, ako je iznos veći od 200,00 kn.

Ukoliko knjiga dođe oštećena ili u lošem stanju, dužni ste bez odgađanja prijaviti primitak takvog paketa kako bi se to prijavilo dostavnoj službi i naplatila šteta. Knjige morate vratiti o svom trošku, a u zamjenu ćete dobiti nove knjige.


Košarica  

Nema knjiga

Dostava 0,00 KN
Ukupno 0,00 KN

Na blagajnu